Bonnier Bookery, 2020-03-03

Välkommen till våren på Bonnier Bookery

Vårutgivningen på Bonnier Bookery firade Alla hjärtans dag med att ge ut den första delen i en erotisk serie, Hettan i december, av Alva Sannemark. Missa inte det här nya författarskapet i den hetaste av genrer!

Lika heta, men på ett helt annat sätt, är Anders Hansens kunskaper om hjärna och kropp, och vi följer upp de korta versionerna av Hjärnstark och Hälsa på recept med kortversionen Fördel ADHD i mars.

Hettan i december av Alva Sannemark

Uppläsare: Ester Karlsson • Utgivningsdag: 11 februari • Ca 8 timmars lyssning

Omvälvande erotiskt triangeldrama om frihet, sex och passion. Den bisexuella Sanna lever livet fullt ut och tänker inte låta sig hindras av kärlek. David är medelklasshipstern som borde veta bättre än att låta sig förföras av någon som hon. Tv-producenten Helena har länge låtit jobb gå före relationer. Under ett par intensiva vintermånader börjar alla tre ifrågasätta sina liv. Sannas heta sexlekar är som en drog, ett beroende som eskalerar och får världar att kantra. Frågan är vart begäret och passionen kommer att leda dem? ”Hettan i december” är en beroendeframkallande berättelse om ett ångande ménage a trois.

Fördel ADHD. Den korta versionen av Anders Hansen

Uppläsare: Johan Svensson • Utgivningsdag: 10 mars • Ca 1 timmes lyssning

Känner du någon som är driven, kreativ, orädd, ifrågasättande, envis och initiativrik? Som ofta tänker utanför boxen och verkar kunna skaka av sig nästan vilken motgång som helst? Kanske känner du igen dig själv? Förmodligen blir du lite förvånad när du hör att dessa positiva egenskaper är typiska för personer med ADHD. Vi som så länge har betraktat denna århundradets diagnos som något som bara för med sig problem. I dag tror man att dessa delvis nedärvda personlighetsdrag var nödvändiga för att våra förfäder skulle överleva. Vi vet också att vi alla har mer eller mindre drag av ADHD.

Mediakontakt/projektledare

Julia Markstedt, julia.markstedt@bonnierforlagen.se

Marie Jungsand, marie.jungsand@bonnierforlagen.se