Bonnier Bookery, 2020-08-28

Välkommen till hösten 2020 på Bonnier Bookery

Älskade böcker bör få uppföljare och det är vi på Bonnier Bookery inte sena att hörsamma. Många har längtat efter uppföljaren till Sara Paborns Änkorna på Österlen och nu äntligen kommer den. Änkorna på Österlen: Stormen är skriven tillsammans med Anna Wilson och nu stundar bröllop i skånegården.

Ytterligare en populär bok får sin fortsättning när vi återser kriminalkommissarie Maria Larsson i Frontman av Lotta Fritzdorf och Johan Rosenlind. Samtidigt kommer första boken, Tick tick boom, ut i pocket för dem som missat den i lyssning.

Sist men inte minst har vi också en riktigt skatt för alla som har älskat Åsa Hellbergs succéromaner om miljardärskan Sonja. I oktober kommer en samlingsvolym i pocket där allt avslöjas om hur Sonja kom på sina idéer för Rebecka, Maggan och Susanne.

Välkommen till en höst som frossar i lyssnarnas favoriter!

Änkorna på Österlen. Stormen av Sara Paborn och Anna Wilson

Uppläsare Anna Maria Käll • Utgivningsdag: 13 oktober • Ca 4 timmars lyssning

Filippa är tillbaka på Österlen. Mamma Mona har bestämt sig för att gifta sig med Ali, takläggaren som hon mött för bara några månader sedan! Och inte nog med det. Hon tänker sälja den stora Skånegården, Filippas barndomshem, köpa en svindyr husbil och bege sig ut i Europa. Håller hon på att bli sol-och-vårad? Det är inte bara Filippa som vill sätta stopp för bröllopet. Även Brigitte, grundaren av änkornas förening för renovering av gamla hus, ser hela sitt livsverk äventyrat om hon förlorar sin kompanjon Ali. Oväntat starka krafter sätts i rörelse för att stoppa bröllopet. Samtidigt är en kraftig storm på väg in över landskapet. Uppföljaren till Änkorna på Österlen är en hejdlös berättelse med mycket igenkänning, värme och skratt.

Frontman. En Maria Larsson-thriller av Lotta Fritzdorf och Johan Rosenlind

Uppläsare Katarina Ewerlöf  • Utgivningsdag: 10 november • Ca 10 timmars lyssning

Kriminalkommissarie Maria Larsson har knappt hunnit återhämta sig efter sitt senaste fall, där hon nästan förlorade livet. Hon vilar upp sig hos familjen i Amman, Jordanien, och funderar på att lämna polisen för gott. Tankarna sätts på vänt när hon beordras hem till Stockholm. En serie händelser, tillsynes utan koppling till varandra, är upptakten till den utmanande utredning som nu hamnar på hennes bord. I ett stekande hett Stockholm mördas en högt uppsatt militär samtidigt som ett containerfartyg kapas och försvinner från radarn utanför Ölands norra udde. Plötsligt blir Maria Larsson en bricka i ett internationellt och storpolitiskt spel som utmanar moraliska frågor, både för henne själv och för Sverige. Efter Tick tick boom är kriminalkommissarie Maria Larsson tillbaka i Frontman, en minst lika spännande thriller av författarparet Lotta Fritzdorf och Johan Rosenlind (skaparen av tv-serien Vår tid är nu).

Sonja och Rebecka/Sonja och Maggan firar jul/Sommar med Sonja och Susanne av Åsa Hellberg

Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner • Utgivningsdag: 15 oktober • Pocket