Bonnier Bookery, 2019-01-09

Foto: Stefan Tell

Årets första bok är här: Hjärnstark. Den korta versionen

I början av året när många känner att det är dags att komma igång med träningen och behöver hjälp med motivationen ger vi ut Hjärnstark. Den korta versionen. För alla som har hört talas om Anders Hansens mycket framgångsrika bok Hjärnstark, men ännu inte hunnit lyssna på den eller läsa den, finns nu sammanfattad utgåva av som både ljudbok och e-bok.  

Bästa hjärngympan

Vill man bli mer stresstålig, må bättre, förbättra sitt minne och bli mer kreativ och intelligent ska man se till att röra på sig. Regelbunden träning har visat sig vara den bästa hjärngympan som finns, bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans. I Hjärnstark visar Anders Hansen vilka fantastiska effekter motion och träning har på hjärnan och vad det beror på.

Hundratusentals läsare och lyssnare

Anders Hansen är leg läkare från Karolinska Institutet, överläkare i psykiatri och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Förutom flera böcker har han skrivit över 2000 artiklar om medicinsk forskning och läkemedel, gjort ett Ted talk och hundratals föreläsningar. Hans bok Hjärnstark (utkom första gången 2016) har tilldelats flera priser och nått hundratusentals läsare och lyssnare.