9789188704559.jpg

annika widholm

yrsel

Psykologisk thriller med inslag av rysare

Utgivningdag: 2018-07-10
Format: E-bok, ljudbok
Genre: Thriller
Lyssningstid: 7 h
Uppläsare: Rebecka Hemse

ISBN, e-bok: 9789188704542
ISBN, ljudbok: 9789188704559

Visa bokpresentation

Clara har nyligen flyttat in hos kärleken Markus när hon börjar drabbas av mystiska svimningsattacker. Hon vaknar upp på oväntade ställen utan att veta hur hon kommit dit. Dessutom har hon en obehaglig känsla av att vara förföljd.

Hon försöker alltmer desperat ta reda på vem det är som spionerar på henne och är rädd att det kan ha någonting att göra med den dödsolycka som drabbade familjen för ett år sedan. Vad hände egentligen Markus tidigare fru? Hur ska Clara nå fram till hans tonårsflickor som saknar sin mamma? Och varför är ett av rummen i våningen alltid låst?

Samtidigt behöver hon fokusera på att skriva klart en uppsats i psykologi. Studierna om medvetandets gränser blir ett sätt att hantera det som händer i hennes eget liv, men för henne också allt djupare in i det okända.

Annika Widholms vuxendebut är en oavbrutet spännande psykologisk thriller med rysarinslag.

Annika Widholm, född 1975, är bosatt i Stockholm. Hon har tidigare arbetat som redaktör för biståndsorganisationen Plans tidskrift Barnens framtid och som PR-ansvarig på Teskedsorden och förlaget HarperCollins. Annika Widholm debuterade som författare år 2010 med ungdomsboken Stenhusets hemlighet och har sedan dess skrivit ett flertal böcker för barn och ungdomar. Yrsel är hennes första roman för vuxna.

Lyssna/läs på:
Köp hos:
Mediakontakt: charlotta.larsson@bonnierforlagen.se

Pressmaterial